Notificări
Feed live
Se încarcă…
Ultimele 12
Înapoi

Bastonase de cascaval pane

Imagine rețetă
admin Aperitiv 9 septembrie 2025 | 24 vizualizări
25 min Porții: 4 Ușor

Descriere

Bastonasele de cascaval pane sunt o gustare crocantă la exterior și moale la interior, iubite atât de copii, cât și de adulți. Sunt ideale ca aperitiv la mesele festive sau ca mic răsfăț servit cu un sos delicios de roșii, usturoi sau iaurt. Prepararea lor este rapidă, iar rezultatul – irezistibil: brânză topită, înveliș auriu și o textură perfectă pentru servit fierbinți.


Ingrediente

  • 300 g cașcaval

  • 2 ouă

  • 100 g făină

  • 150 g pesmet

Mod de preparare

  1. Taie cașcavalul în bastonașe.

  2. Trece fiecare bastonaș prin făină, ou bătut și pesmet. Repetă procedeul de două ori pentru o crustă mai crocantă.

  3. Prăjește bastonașele în ulei încins până devin aurii.

  4. Scoate-le pe un șervețel pentru a elimina excesul de ulei și servește-le calde.

(0 voturi)
Conectează-te pentru a evalua, salva sau raporta rețeta.
Comentarii

Nu există comentarii încă.

Conectează-te pentru a lăsa un comentariu.

Recomandăm și: